telefon.png 7512 5000

Anvend to-skylstoilet og spar penge

Vandforbruget falder, når det gamle toilet udskiftes med et nyt vandsparende toilet. Det kan reguleres efter stort og lille skyl og bruger dermed mindre vand - til glæde for både miljøet og pengepungen. Med et to-skylstoilet kan du med andre ord spare rigtig mange penge på vandregningen og på miljøet.
.

Hvis du skifter et gammelt enkelt-skylstoilet ud med et to-skylstoilet, sparer du 50% af dit vandforbrug ved udtrækning. Du kan altså med en simpel energiforbedring, i form af en udskiftning af dit toilet, spare på dit vandforbrug og ikke mindst miljøet. På den måde er udgiften til et nyt og bedre to-skylstoilet hurtigt tjent hjem.

Der er to typer to-skylstoiletter: hhv. 2 og 4 liters skyl, og 3 og 6 liters skyl. I ældre boliger/lejligheder kan det være en fordel at vælge 3/6 versionen, da rørene kræver et relativt højt vandtryk for at kunne skylle gennem rørene og ned i kloakken. Er du i tvivl om hvilken type der er bedst til din egendom, kan du få vandrådgivning ved HOFOR på hofor.dk

 

Hvor meget sparer jeg med et to-skylstoilet?

Her kan du se nogle cirkatal på, hvor meget du sparer ved at skifte til et moderne to-skylstoilet.

 

Vandforbrug pr. år

Så meget koster det

Gammelt toilet med 12 liter skyl. Ved syv daglige skyl

31 m³

1.504 kr

Gammelt toilet med 9 liter skyl. Ved syv daglige skyl

23 m³ 1.116 kr

Moderne to-skylstoilet. Ved to 6 liter og fem 3 liter skyl

10 m³ 433 kr

 

Kan jeg få tilskud til mit to-skylstoilet?

Alle boligforeninger i Københavns Kommune kan søge om tilskud til opsætning af to-skylstoiletter hos HOFOR. Der gives et tilskud på op til 1.000 kroner eller 50 % af omkostningerne pr. lejlighed. Men da der ikke er ubegrænsede tilskudsmidler, prioriterer de ansøgere med et meget højt og/eller hurtigt stigende vandforbrug. Der kan dog også gives tilskud ud fra andre kriterier. Læs mere på Få tilskud til vandsparende toiletter

 

Få op til 3 tilbud på dit to-skylstoilet

Energibolig.dk giver dig tilbud på dit to-skylstoilet. Du skal blot lægge din opgave i udbud ved at klikke på linket til højre eller nedenfor. Så får du op til 3 seriøse og uforpligtende tilbud fra vores landsdækkende netværk af kompetente og garantidækkede leverandører.

boks-pile

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf 7512 5000

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Kontaktformular

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 2 timer i åbningstiden med henblik på at undersøge dine tilskudsmuligheder.

Det er helt uforpligtende og gratis at kontakte os.


 • isolering-referenceVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Folk er glade ved muligheden for at modtage belønningen fra jer oveni håndværkerfradraget. Vi er tilfredse og kunderne er glade.

  Merete Jensen - Max Mathiesen & Søn a/s

 • jordvarme1Vores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi anser Energibolig.dk som en professionel samarbejdspartner, som forbedrer vores forretning ved at hjælpe os til at give slutkunden den bedste pris.

  Jens Hovgaard - Dam & Hovgaard a/s

 • iStock 000004796836SmallVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi oplever altid god og venlig service. I er altid lette at få fat på både pr. telefon og mail. Vi er meget glad for samarbejdet og ser frem til den samme service i fremtiden.  

  Jette Stavensø Hansen - Dansk Totalisolering

 • iStock 000006806572XSmallVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Det er en sand fornøjelse og sende energitilskud til jer. Pigerne er søde og venlige til at hjælpe, hvis der er problemer. Så stor ros fra Nordjylland. 

  Heine Christensen - Brønderslev Rørteknik 

 • mordreng indeklimaVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi har i 2015 af flere omgange været i kontakt med Energibolig.dk. Først fik vi svar på hvad vi kunne få tilskud til og størrelse pr. m2. Efterfølgende valgte vi at køre sager om tilskud igennem Energibolig.dk i stedet for det lokale energiselskab.  

  Rudi Schropp Pedersen - DREAMFLOOR Aps.