telefon.png 7512 5000

Partnere

Energibolig.dk har et stort netværk af professionelle partnere, som deler vores ambition om at få energiforbedringer sat øverst på dagsordenen.

Vi udbygger løbende vores netværket, så hvis du ser din virksomhed eller organisation, som en mulig samarbejdspartner, er du mere end velkommen til at kontakte adm. direktør Allan Kristensen på 7512 5000 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Energiforum Danmark

Energi_forum_danmark_217x140Energiforum Danmark er en videnbank og et udviklingsforum, hvor medlemmer udveksler erfaringer og får ideer til at spare på energien.

Energiforum Danmarks mål er at bidrage til et renere miljø gennem videndeling og åben debat om reduktion af energiforbruget. Gennem arrangementer, lokalmøder, hjemmeside og blad virker foreningen som katalysator for erfaringsudveksling og netværksdannelse om energieffektivisering.

Energiforum Danmark er i stand til at agere som aktiv meningsdanner i den offentlige debat og fungere som sparringspartner for bl.a. Klima- og Energiministeren, lovgivere, myndigheder og embedsværk.

Samarbejde

Energibolig.dk's partnerskab består af

Læs mere om Energiforum Danmark

EnergiSparebolig.dk

Energisparebolig.dkEnergiSparebolig.dk er en uafhængig, offentlig organisation med egen bestyrelse.

EnergiSparebolig.dk dækker alle energiområder bortset fra transport i alle sektorer. Det vil sige i husholdninger, den offentlige sektor og i erhvervslivet.

Samarbejde

Energibolig.dk er officiel partner af Klima- og Energiministeriets energiportal; EnergiSparebolig.dk sammen med eksempelvis Bolius, Rockwool og Realkredit Danmark. Sitet bliver på sigt til goenergi.dk

ISS

iss_logo_sISS A/S blev oprindeligt grundlagt i København for over hundrede år siden (1901) og er siden vokset til at være en af de førende Facility Services virksomheder i verden.

ISS tilbyder en bred vifte af ydelser inden for følgende forretningsområder: rengøring, support, ejendomsservice, catering, sikkerhedstjenester og facility management services.

ISS har nu mere end 520.000 medarbejdere i over 50 lande i Europa, Asien, Nordamerika, Latinamerika og Stillehavsområdet, der tjener tusindvis af kunder i både den offentlige og private sektor.

Samarbejde

Energibolig.dk har gennem et stærkt partnerskab med ISS Skadeservice og ISS Industri- og Kloakservice sikret en landsdækkende samarbejdspartner, der professionelt håndterer de udfordringer, der i visse situationer bliver blotlagt før og under energiforbedringer.

ISS Skadeservice afhjælper boligejere med skimmelsvamp efter fugtangreb. Desuden afhjælper de med PCB- og asbestopgaver.

ISS Industri- og Kloakservice udfører omfangsdræn og autoriseret kloakarbejde – herunder TV-inspektion, nyetablering, renoverings- og vedligeholdelsesopgaver.

ISS tilbyder beredskabsaftaler til boligselskaber og virksomheder, sålades at hjælpen er hurtigt fremme i forlængelse af pludselige brand-, storm- og vandskader samt hærværk og indbrud.

Læs mere om ISS Skadeservice

 Læs mere om ISS Industri- og kloakservice

KLIMA+ Grønne Erhverv

klima_plus groenne_erhverv_119x54Grønne Erhverv er et frivilligt tilbud til alle virksomheder i København, der ønsker at arbejde aktivt med klima- og miljøhensyn og på den måde bidrage til den grønne vækst i København. Grønne Erhverv startede i 2001 under navnet Københavns Miljønetværk.

Grønne Erhverv var i starten 25 medlemsvirksomheder – fortrinsvis større industrivirksomheder, der arbejdede med miljøredegørelser eller grønne regnskaber, og som var på udkig efter faglig sparring på miljøområdet. Siden har fokus ændret således at netværket medlemmer idag afspejlet erhvervssammensætningen i København.

Grønne Erhverv er finansieret af Københavns Kommune og hører under Teknik- og Miljøforvaltningen.

Samarbejde

Energibolig.dk's partnerskab består af et medlemskab af Københavns Kommunes klimatiltag Klima + og Grønne Erhverv.

Samarbejdet, som er et hurtigt voksende netværk af virksomheder, der arbejder for at gøre København til en af verdens reneste storbyer.

Læs mere om KLIMA+

Natur-Energi

Natur_Energi_jpeg_2Natur-Energi A/S er Danmarks første grønne energiselskab, der udelukkende har fokus på salg af bæredygtig strøm og energibesparelser. Natur-Energi blev stiftet i 2007.

Natur-Energ er et dansk energiselskab, der sælger strøm fra vedvarende energikilder; eks. produceret fra vind, vand og biomasse. Selskabet er det eneste i Danmark, der udelukkende sælger klimavenlige strømprodukter.

Natur-Energi leverer klimavenlig strøm både til private og virksomheder i Danmark. Først og fremmest med fokus på at skabe en bæredygtig økonomisk virksomhed. Samtidig med at bidrage til positivt til miljø og samfund.

Samarbejde

Energibolig.dk's partnerskab med Natur-Energi indebærer et samarbejde, hvor Energibolig tilbyder alle vores brugere at skifte fra kulenergi til grøn energi.

Læs mere om Natur-energi.dk

Nilan

Nilan_1Nilan udvikler og producerer energivenlige ventilations- og varmepumpeløsninger af højeste kvalitet, der sikrer et godt indeklima og lavt energiforbrug under hensyntagen til miljøet.

Nilan's fokus har altid været at være på forkant med den teknologiske udvikling for dermed at kunne producere nogle af de mest energibesparende ventilationsanlæg og varmepumper på markedet.

Samarbejde

Energibolig.dk's partnerskab med Nilan.

Når vi isolerer og tætner vores bygninger for at spare på energien, opstår der et behov for en bedre ventilation, så huset får et godt og sundt indeklima. Derfor har Energibolig.dk indgået et partnerskab med Nilan – en af verdens førende virksomheder inden for ventilation og varmepumpeteknologi.

Læs mere om Nilan

Realkredit Danmark

Realkredit_danmarkRealkredit Danmark er et af Danmarks største realkreditinstitutter med hovedsæde i København. I 2001 blev Realkredit Danmark en del af Danske Bank-koncernen; men historien begynder 206 år tidligere.

Realkredit Danmark finansierer bolig- og erhvervsejendomme, og vores kerneydelse er lån mod pant i fast ejendom baseret på udstedelse af obligationer.

Realkredit Danmark har som virksomhed fokus på at udvikle produkter, services og medarbejdere.

Samarbejde

Energibolig.dk har gennem et partnerskab med Realkredit Danmark gjort det let og overskueligt, at få iværksat rentable energirenoveringer for boligejere og boligforeninger.

Samarbejdet med Realkredit Danmark hjælper vores brugere, der primært er boligejere og boligforeninger, med en kompetent rådgivning og den optimale finansiering.

På forsiden af hjemmesiden finder du bl.a. en låneberegner fra Realkredit Danmark. Så du hurtigt kan regne ud, hvad det vil koste at låne til en eventurel energiforbedring i boligen.

Læs mere om Realkredit Danmark

Rockwool

Rockwool_logo_cmyk_rgbRockwool International A/S – eller i daglig tale Rockwool – er en dansk virksomhed, som stammer tilbage fra 1909. I 1996 blev virksomheden børsnoteret på Københavns Fondsbørs.

Rockwool er markedsledende i en række europæiske lande indenfor stenuldssegmentet af isoleringsbranchen. Sammen med andre produkter til byggeriet sikrer koncernen energieffektive og brandsikre bygninger med god akustik og behageligt indeklima.

Rockwool beskæftiger i dag over 8.800 medarbejdere, med tyngdepunkt i Europa. Godt hjulpet af et stort netværk af forretningsforbindelser, når koncernens produkter og løsninger næsten alle dele af kloden.

Samarbejde

Energibolig.dk har et værdifuldt partnerskab med Rockwool, da begge virksomheder har helt åbenlyse snitflader med hinanden. Dels indenfor energiforbedringer i kategorien isolering. Dels i forhold til Rockwool Fonden, der bidrager til at forbedre miljøet og samfundsudviklingen.

Samarbejdet med Rockwool indebærer bl.a., at vi bliver holdt a jour med udviklingen indenfor alle energiforbedringer i kategorien isolering.

Rockwool er i betragtning af deres position, som en af verdens førende isoleringsproducenter, konstant på forkant med markedet, når det kommer til produktudvikling.

Læs mere om Rockwool

Læs mere om Rocwool Fonden

State of Green

state-of-green-logoState of Green er den officielle grønne brand for Danmark. Brandet og dens aktiviteter vil styrke den internationale opmærksomhed på løsninger og kompetencer i dansk erhvervsliv inden for energi, klima og miljø.

State of Green skaber international opmærksomhed omkring denne vision og de innovative løsninger, der vil bane vejen. Som det første land i verden, har Danmark besluttet at føre an i overgangen til at blive en grøn vækstøkonomi helt uafhængig af fossile brændsler i 2050.

Stateofgreen.comer din online indgang til alle relevante oplysninger om grønne løsninger i Danmark og rundt omkring i verden.

Samarbejde

Energibolig.dk har et værdifuldt partnerskab med State of Green, da begge organisationer har helt åbenlyse snitflader med hinanden.

Læs mere om State of Green

VELFAC

Velfac

VELFAC A/S er en dansk virksomhed, der producerer facadevinduer. Selskabet er en del af VKR Holding A/S, som også ejer blandt andet Velux og Rationel.

VELFAC eksporterer til flere lande og har salgskontorer i bl.a. Storbritannien, Irland, Sverige og Danmark. Med produktion i Danmark og Polen.

VELFAC har hovedsæde i Ringkøbing og har over 14.500 medarbejdere fordel på mere end 40 lande.

Samarbejde

Energibolig.dk har indgået et vigtigt partnerskab med VELFAC, som består af en landsdækkende aftale med Danmarks største vinduesproducent.

Samarbejdet betyder, at vi kan hjælpe boligejere og boligforeninger med gode tilbud på udskiftninger af gamle vinduer til mere effektive energivinduer.

VELFAC har udviklet nogle meget energieffektive og energibesparende vinduer, der har markedets bedste energibalance.

Læs mere om VELFAC

 • isolering-referenceVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Folk er glade ved muligheden for at modtage belønningen fra jer oveni håndværkerfradraget. Vi er tilfredse og kunderne er glade.

  Merete Jensen - Max Mathiesen & Søn a/s

 • jordvarme1Vores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi anser Energibolig.dk som en professionel samarbejdspartner, som forbedrer vores forretning ved at hjælpe os til at give slutkunden den bedste pris.

  Jens Hovgaard - Dam & Hovgaard a/s

 • iStock 000004796836SmallVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi oplever altid god og venlig service. I er altid lette at få fat på både pr. telefon og mail. Vi er meget glad for samarbejdet og ser frem til den samme service i fremtiden.  

  Jette Stavensø Hansen - Dansk Totalisolering

 • iStock 000006806572XSmallVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Det er en sand fornøjelse og sende energitilskud til jer. Pigerne er søde og venlige til at hjælpe, hvis der er problemer. Så stor ros fra Nordjylland. 

  Heine Christensen - Brønderslev Rørteknik 

 • mordreng indeklimaVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi har i 2015 af flere omgange været i kontakt med Energibolig.dk. Først fik vi svar på hvad vi kunne få tilskud til og størrelse pr. m2. Efterfølgende valgte vi at køre sager om tilskud igennem Energibolig.dk i stedet for det lokale energiselskab.  

  Rudi Schropp Pedersen - DREAMFLOOR Aps.