telefon.png 7512 5000

Er det nødvendigt at isolere skunkrum?

Varmen forsvinder ud gennem de kolde og uisolerede flader i boligen. Det er derfor ikke nok at isolere enkelte steder i boligen. Et velisoleret skunkrum gør underværker for dit varmeforbrug, din energiregning og dit CO2-udslip. Jo færre kolde flader der er i boligen desto mindre varmespild.

Hvis loftet har skunk, skal det også isoleres - både skunkvæggen ind mod loftsrummet og skunkgulvet ned mod etageadskillelsen. Er der rør i skunkrummet, bør du i stedet isolere skråvæggen over skunken, så rørene sikres mod frost, fordi de kommer til at ligge på den indvendige og varme side af isoleringen.

Nyhed: Du kan nu få tilskud til din skunkrumsisolering, uanset om du har et tilbud i forvejen
Da isolering af skunkrum er en yderst effektiv energiforbedring, kan du få et rigtig fint økonomisk tilskud. Så hvad enten du allerede har et tilbud på din skunkrumisolering, eller ønsker at få det - skal du blot lægge din opgave i udbud ved at klikke på linket til højre eller nedenfor.

 

Isoleringen af skunkrum udføres med mineraluldsruller eller -batts i et eller to lag med forskudte samlinger. Hvis det er muligt, bør der etableres en vindtæt afdækning i bjælkelaget ved tagfoden og under skunkvæggen.

 

Skunkgulv

Hvis der ikke allerede er isolering på loftet, skal der monteres en dampspærre direkte mod loftet mellem loftsbjælkerne og op langs bjælkernes sider, hvorefter der isoleres oven på dampspærren. Ligger der allerede et tyndt lag gammel isolering, kan der placeres en dampspærre oven på det, hvis der ikke er en i forvejen. Herefter lægges et lag isolering, der er mindst dobbelt så tykt som det eksisterende. Det vil sikre, at dampspærren kommer til at ligge på den varme side af isoleringen. Hvis dampspærren ligger længere ude i isoleringen, vil den kunne blive så kold, at indefrakommende fugt kondenserer på den med risiko for fugtproblemer i konstruktionen.

 

Få op til 3 tilbud på din skunkrumsisolering - med tilskud

Energibolig.dk giver dig tilskud til din isolering. Hvad enten det er tilskud til hulmursisolering, loftisolering eller facadeisolering. Hvis du mangler tilbud på din isolering, inden du får tilskud, kan vi også hjælpe dig. Du skal blot lægge din opgave i udbud ved at klikke på linket til højre eller nedenfor. Så får du op til 3 seriøse og uforpligtende tilbud fra vores landsdækkende netværk af kompetente og garantidækkede isolatører.

boks-pile

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf 7512 5000

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Kontaktformular

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 2 timer i åbningstiden med henblik på at undersøge dine tilskudsmuligheder.

Det er helt uforpligtende og gratis at kontakte os.


 • isolering-referenceVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Folk er glade ved muligheden for at modtage belønningen fra jer oveni håndværkerfradraget. Vi er tilfredse og kunderne er glade.

  Merete Jensen - Max Mathiesen & Søn a/s

 • jordvarme1Vores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi anser Energibolig.dk som en professionel samarbejdspartner, som forbedrer vores forretning ved at hjælpe os til at give slutkunden den bedste pris.

  Jens Hovgaard - Dam & Hovgaard a/s

 • iStock 000004796836SmallVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi oplever altid god og venlig service. I er altid lette at få fat på både pr. telefon og mail. Vi er meget glad for samarbejdet og ser frem til den samme service i fremtiden.  

  Jette Stavensø Hansen - Dansk Totalisolering

 • iStock 000006806572XSmallVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Det er en sand fornøjelse og sende energitilskud til jer. Pigerne er søde og venlige til at hjælpe, hvis der er problemer. Så stor ros fra Nordjylland. 

  Heine Christensen - Brønderslev Rørteknik 

 • mordreng indeklimaVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi har i 2015 af flere omgange været i kontakt med Energibolig.dk. Først fik vi svar på hvad vi kunne få tilskud til og størrelse pr. m2. Efterfølgende valgte vi at køre sager om tilskud igennem Energibolig.dk i stedet for det lokale energiselskab.  

  Rudi Schropp Pedersen - DREAMFLOOR Aps.