telefon.png 7512 5000

Trækker det koldt fra kælderen?

Kælder- eller krybekælderisolering er ikke bare en god idé, når du vil spare på energien. Du undgår også træk, og at det bliver fodkoldt langs gulvet. Ligesom det lydisolerer til etagen ovenover. En velisoleret kælder gør underværker for dit varmeforbrug, din energiregning og dit CO2-udslip.

Rigtig mange huse bygget før 1980'erne har enten en fuld kælder til beboelse eller en krybekælder, hvor man typisk opbevarede madvarer og konserves i gamle dage. Almindelige kælderlokaler i fuld højde bliver typisk anvendt til vaskerum, fyrrum, hobbyrum eller til opmagasinering. Primært fordi de som oftest ikke er lovlige til beboelse.
.

Nyhed: Du kan nu få tilskud til din kælderisolering uanset om du har et tilbud i forvejen.
Da isolering af kælder eller krybekælder er en yderst effektiv energiforbedring, kan du få et rigtig fint økonomisk tilskud. Så hvad enten du allerede har et tilbud på din kælderisolering eller ønsker at få det, skal du blot lægge din opgave i udbud ved at klikke på linket til højre eller nedenfor.

.
Men da fyret ofte også er placeret nede i kælderen, er der enten lidt for lunt eller også fyrer du for gråspurvene. Det er derfor en god idé at undersøge, hvorvidt der er mulighed for at få kælderisoleret. Læs i den forbindelse også under isolering af varmerør.

Krybekælder

En krybekælder er typisk ikke meget højere end 30-40 cm, og blev oftest etableret, så man kunne komme til at undersøge, reparere og vedligeholde etageadskillelser og de installationer, som lå under gulvet. Tanken var samtidig at forbedre indeklimaet ved at hæve gulvet op over jorden for dermed at undgå fugt og skimmelsvamp. Alt sammen grundlæggende en god idé. Dog er krybekældre ofte meget dårligt eller slet ikke isoleret. Du kan derfor relativt nemt få en gevinst ud af at efterisolere. Normalt er der adgang til krybekælderen via en lem i gulvet, hvorfra energikonsulenten hurtigt kan konstatere, hvorvidt kælderen er fornuftigt isoleret. I modsat fald er det en rigtig god idé at få det gjort.

 

Få op til 3 tilbud på din kælderisolering - med tilskud

Energibolig.dk giver dig tilskud til din isolering. Hvad enten det er tilskud til hulmursisolering, loftisolering eller facadeisolering. Hvis du mangler tilbud på din isolering, inden du får tilskud, kan vi også hjælpe dig. Du skal blot lægge din opgave i udbud ved at klikke på linket til højre eller nedenfor. Så får du op til 3 seriøse og uforpligtende tilbud fra vores landsdækkende netværk af kompetente og garantidækkede isolatører.

Indhent 3 tilbud på din energiforbedring

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf 7512 5000

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Kontaktformular

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 2 timer i åbningstiden med henblik på at undersøge dine tilskudsmuligheder.

Det er helt uforpligtende og gratis at kontakte os.


 • isolering-referenceVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Folk er glade ved muligheden for at modtage belønningen fra jer oveni håndværkerfradraget. Vi er tilfredse og kunderne er glade.

  Merete Jensen - Max Mathiesen & Søn a/s

 • jordvarme1Vores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi anser Energibolig.dk som en professionel samarbejdspartner, som forbedrer vores forretning ved at hjælpe os til at give slutkunden den bedste pris.

  Jens Hovgaard - Dam & Hovgaard a/s

 • iStock 000004796836SmallVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi oplever altid god og venlig service. I er altid lette at få fat på både pr. telefon og mail. Vi er meget glad for samarbejdet og ser frem til den samme service i fremtiden.  

  Jette Stavensø Hansen - Dansk Totalisolering

 • iStock 000006806572XSmallVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Det er en sand fornøjelse og sende energitilskud til jer. Pigerne er søde og venlige til at hjælpe, hvis der er problemer. Så stor ros fra Nordjylland. 

  Heine Christensen - Brønderslev Rørteknik 

 • mordreng indeklimaVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi har i 2015 af flere omgange været i kontakt med Energibolig.dk. Først fik vi svar på hvad vi kunne få tilskud til og størrelse pr. m2. Efterfølgende valgte vi at køre sager om tilskud igennem Energibolig.dk i stedet for det lokale energiselskab.  

  Rudi Schropp Pedersen - DREAMFLOOR Aps.