telefon.png 7512 5000

Er du plaget af kolde fødder?

Gulvisolering er ikke bare en god idé, når du vil spare på energien. Du undgår også, at det bliver fodkoldt langs gulvet, ligesom det lydisolerer til underboen eller etagen nedenunder.Et velisoleret gulv gør underværker for dit varmeforbrug, din energiregning og dit CO2-udslip.

 

Den oprindelige gulvisolerering er sjældent tilstrækkelig. Det kan ofte afhjælpes med en efterisolering af gulvet, uden det behøver at være til gene eller tage lang tid at etablere. Efterisolering af gulvene er naturligvis afhængig af, hvilken belægning husets gulve har. Etageadskillelser kan normalt også isoleres, og det hjælper ikke kun på varmeforbruget, men også på lydisoleringen mellem etagerne.
.

Nyhed: Du kan nu få tilskud til din gulvisolering, uanset om du har et tilbud i forvejen
Da gulvisolering er en yderst effektiv energiforbedring, kan du få et rigtig fint økonomisk tilskud. Så hvad enten du allerede har et tilbud på din gulvisolering eller ønsker at få det, skal du blot lægge din opgave i udbud ved at klikke på linket til højre eller nedenfor.

.
Hvordan foregår gulvisoleringen?

Selve isoleringen foregår enten med mineraluldsmåtter, isoleringskugler eller granulat. Sidstnævnte bliver, i modsætning til hulrumsfyld, fordelt manuelt. Dette er udelukkende et 'ikke-bærende' isoleringsmateriale, hvilket betyder, at isolering med dette produkt skal udføres imellem strøkonstruktioner i gulve eller etageadskillelser, hvor det er denne konstruktion der bærer gulvet – og ikke isoleringen.

 

Gulvisolering fra kælderen

Hvis det ikke er muligt at gulvisolere – fx. fordi man ikke vil bryde underlaget op på grund af et flot klinkegulv eller et massivt betongulv – kan man undersøge, hvorvidt det er muligt at gulvisolere fra kælderen. Du kan læse mere om gulvisolering fra kælderen under Kælderisolering.

 

Få op til 3 tilbud på din gulvisolering - med tilskud

Energibolig.dk giver dig tilskud til din isolering. Hvad enten det er tilskud til hulmursisolering, loftisolering eller facadeisolering. Hvis du mangler tilbud på din isolering, inden du får tilskud, kan vi også hjælpe dig. Du skal blot lægge din opgave i udbud ved at klikke på linket til højre eller nedenfor. Så får du op til 3 seriøse og uforpligtende tilbud fra vores landsdækkende netværk af kompetente og garantidækkede isolatører.

boks-pile

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf 7512 5000

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Kontaktformular

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 2 timer i åbningstiden med henblik på at undersøge dine tilskudsmuligheder.

Det er helt uforpligtende og gratis at kontakte os.


 • isolering-referenceVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Folk er glade ved muligheden for at modtage belønningen fra jer oveni håndværkerfradraget. Vi er tilfredse og kunderne er glade.

  Merete Jensen - Max Mathiesen & Søn a/s

 • jordvarme1Vores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi anser Energibolig.dk som en professionel samarbejdspartner, som forbedrer vores forretning ved at hjælpe os til at give slutkunden den bedste pris.

  Jens Hovgaard - Dam & Hovgaard a/s

 • iStock 000004796836SmallVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi oplever altid god og venlig service. I er altid lette at få fat på både pr. telefon og mail. Vi er meget glad for samarbejdet og ser frem til den samme service i fremtiden.  

  Jette Stavensø Hansen - Dansk Totalisolering

 • iStock 000006806572XSmallVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Det er en sand fornøjelse og sende energitilskud til jer. Pigerne er søde og venlige til at hjælpe, hvis der er problemer. Så stor ros fra Nordjylland. 

  Heine Christensen - Brønderslev Rørteknik 

 • mordreng indeklimaVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi har i 2015 af flere omgange været i kontakt med Energibolig.dk. Først fik vi svar på hvad vi kunne få tilskud til og størrelse pr. m2. Efterfølgende valgte vi at køre sager om tilskud igennem Energibolig.dk i stedet for det lokale energiselskab.  

  Rudi Schropp Pedersen - DREAMFLOOR Aps.