telefon.png 7512 5000

Hvorfor skal jeg vælge facadeisolering?

De færreste tænker over, at der faktisk kan være logik i at isolere husets ydervægge. Facadeisolering er én af de mest effektive metoder til at efterisolere, uden det nødvendigvis ændrer huset karakter. Skal du igang med at ændre husets stil, er det også oplagt at tænke på at facadeisolere. En facadeisolering gør underværker for dit varmeforbrug, din energiregning og dit CO2-udslip.

 

Grundlæggende er en facadeisolering en rigtig god løsning til ældre huse, hvor det ikke kan lade sig gøre med indvendig- eller hulmursisolering. Samtidig er det en oplagt idé, hvis huset udvendigt præsenterer sig mindre godt. Så har du nemlig muligheden for at ændre huset udseende og faktisk ende op med et næsten nyt hus.

Nyhed: Du kan nu få tilskud til din facadeisolering, uanset om du har et tilbud i forvejen
Da isolering af facaden er en yderst effektiv energiforbedring, kan du få et rigtig fint økonomisk tilskud. Så hvad enten du allerede har et tilbud på din facadeisolering eller ønsker at få det, skal du blot lægge din opgave i udbud ved at klikke på linket til højre eller nedenfor.

.
Forskellige facadeisoleringer

Der findes forskellige måder at facadeisolere dit hus på. Det er blandt andet afhængigt af hvilket hus du har, hvordan den eksisterende facade er opbygget og hvilket tagudhæng du har. Derfor skal du altid starte med at få besøg af en fagperson, som vil se huset efter i sømmene og dermed få et godt indblik i huset muligheder. Som udgangspunkt skal man ikke have tilladelse til facadeisolering af kommunen. Dog kan der være såkaldte servitutter i lokalplanen, som bestemmer, hvordan de enkelte huse skal se ud. Derfor kan en facadeisolering i sjældne tilfælde ikke være lovlig.

 

Mange fordele ved facadeisolering

Som tommelfingerregel kan man regne med, at en facadeisolering vil være 30% mere effektiv end en indvendig isolering. Blandt andet fordi du ikke stjæler m2 af de indvendige mål. Derudover vil facadeisoleringen hjælpe på fugt og følgeproblemer med skimmelsvamp og lignende. Samtidig hjælper facadeisoleringen også om sommeren, da huset ikke så let bliver varmt i hede sommermåneder. Det betyder, at man slipper for at sætte aircondition og andre foranstaltninger op til nedkøling. For hvis udviklingen går klimaforskernes vej, får vi med årene koldere vintre og varmere somre, hvilket betyder, at der er endnu en god grund til at vælge facadeisolering som løsning.

 

Få op til 3 tilbud på din facadeisolering - med tilskud

Energibolig.dk giver dig tilskud til din isolering. Hvad enten det er tilskud til hulmursisolering, loftisolering eller facadeisolering. Hvis du mangler tilbud på din isolering, inden du får tilskud, kan vi også hjælpe dig. Du skal blot lægge din opgave i udbud ved at klikke på linket til højre eller nedenfor. Så får du op til 3 seriøse og uforpligtende tilbud fra vores landsdækkende netværk af kompetente og garantidækkede isolatører.

 

boks-pile

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf 7512 5000

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Kontaktformular

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 2 timer i åbningstiden med henblik på at undersøge dine tilskudsmuligheder.

Det er helt uforpligtende og gratis at kontakte os.


 • isolering-referenceVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Folk er glade ved muligheden for at modtage belønningen fra jer oveni håndværkerfradraget. Vi er tilfredse og kunderne er glade.

  Merete Jensen - Max Mathiesen & Søn a/s

 • jordvarme1Vores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi anser Energibolig.dk som en professionel samarbejdspartner, som forbedrer vores forretning ved at hjælpe os til at give slutkunden den bedste pris.

  Jens Hovgaard - Dam & Hovgaard a/s

 • iStock 000004796836SmallVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi oplever altid god og venlig service. I er altid lette at få fat på både pr. telefon og mail. Vi er meget glad for samarbejdet og ser frem til den samme service i fremtiden.  

  Jette Stavensø Hansen - Dansk Totalisolering

 • iStock 000006806572XSmallVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Det er en sand fornøjelse og sende energitilskud til jer. Pigerne er søde og venlige til at hjælpe, hvis der er problemer. Så stor ros fra Nordjylland. 

  Heine Christensen - Brønderslev Rørteknik 

 • mordreng indeklimaVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi har i 2015 af flere omgange været i kontakt med Energibolig.dk. Først fik vi svar på hvad vi kunne få tilskud til og størrelse pr. m2. Efterfølgende valgte vi at køre sager om tilskud igennem Energibolig.dk i stedet for det lokale energiselskab.  

  Rudi Schropp Pedersen - DREAMFLOOR Aps.