telefon.png 7512 5000

 coverbillede nyhedsbrev april green

 

Så er det bekræftet:

Håndværkerfradraget er en realitet i 2013 og 2014

Regeringen har sammen med Venstre, De Konservative, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance netop fået forhandlet en delaftale om Vækstplan DK på plads. Hvilket medfører en udvidet Boligjobordning (også kaldet service- eller håndværkerfradrag) med fuld virkning i 2013 og 2014. Samtidig kommer håndværkerfradraget fremover også til at omfatte sommer- og fritidshuse med fuld virkning fra den 22-04-2013. 

 

Med genindførelsen af håndværkerfradraget, der oprindeligt udløb ved årskiftet, kan de danske boligejere igen se frem til at få fradrag af arbejdslønnen til en række opgaver i boligen eller sommer- eller fritidshuset. Hvilket sammen med Energibolig.dk's tilskud giver dig optimale muligheder for at energiforbedre din bolig. Der vil nemlig være rigtigt mange penge at spare med tilskud og fradrag til din investering, ikke minst fordi lønudgifterne ofte er en betragtelig del af de samlede udgifter.

 

Bedre sent end aldrig

Det krævede flere måneders forhandling på Christiansborg før det lykkedes at blive enige om en delaftale af regeringens Vækstplan DK. Delaftalen blev dog vedtaget af alle partier i folketinget undtagen Enhedslisten. Målet med genindførelsen af håndværkerfradraget er, at opmuntre danskerne til at få flere opgaver i boligen udført af fagfolk med en bedre arbejdsdeling og øget produktivitet i samfundet til følge. Håbet er derudover, at færre danskere vælger at få udført sort arbejde og gør-det-selv-løsninger uden garantidækning i boligen.

 

Håndværkerfradrag til en række opgaver

Håndværkerfradraget sikrer dig et personligt fradrag på op til 15.000 kr pr. person over 18 år i husstanden af arbejdslønnen til en række opgaver i boligen eller sommer- eller fritidshuset (se listen her). Fradragsordningen kommer til at gælde med fuld og tilbagevirkende kraft i 2013 og 2014. Dog gælder fradragsorning for sommer- fritidshuse først fra den 22-04-2013 og frem. Ordningen koster 1,6 mia kr i 2013 og 1,7 mia kr i 2014. Udvidelsen med sommerhusene koster alene ca. 0,1 mia kr i 2013 og 0,2 mia kr i 2014. Pengene til ordningen kommer via reformer af SU og kontanthjælp. 

 

Få 3 tilbud gratis, nemt og hurtigt

Hos Energibolig.dk hjælper vi dig hurtigt og nemt med at finde op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på din energiforbedring. Ligesom vi sørger for, at du får det maksimale tilskud til opgaven. Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder, så er du velkommen til at kontakte os eller lægge din opgave i udbud hos os nu - også selvom det ikke er en energiforbedring, som du ønsker tilbud på.

 
   


Note:
Energibolig.dk's artikler tager udgangspunkt i boligjobordningen fra 2011 og 2012. Der skal derfor tages forbehold for, at der kan ske mindre ændringer, når den nye boligjobordning for 2013 og 2014 formuleres af Skatteministeriet. Der er dog ikke lagt op til ændringer udover, at den omfatter fritids- og sommerhuse fra 22-04-2013.

 
 

{jvotesystem poll=|10|}

 
 

Få op til 3 uforpligtende tilbud
- nu med tilskud & fradrag

{chronocontact}nyhedsbrev{/chronocontact}
 
 

Hjemmeside: Her har vi samlet alt om håndværker-fradraget

bolig-jobplan 

 

Fradrag: Hvem kan få håndværker-fradrag?

murermestervilla 

Fradrag: Hvor meget kan jeg få i håndværkerfradrag?

Penge small 

 

Håndværkerne: Håndværker-fradraget sætter gang i arbejdet

jord

 
garantidaekkede-leverandoerer
haand-maaler
 

Gør som

   


- Bemærk, at du med fodel også kan indhente tilbud på andre fradragsberettigede serviceydelser i hjemmet end bare energiforbedringer.

- Energibolig.dk sørger således for ærlig og realistisk prissætning, uanset om det er større eller mindre isolatør, VVS- eller tømreropgaver, m.m. Prøv selv nu.

 

Nyt: Få håndværkerfradrag til dit fritids- eller sommerhus

sommerhus2

talebubble

4 trin til fradrag: Sådan får du dit håndværkerfradrag

computer

 
 
 
   


Datoer:
• Arbejde udført i 2013 skal være betalt og indberettet til Skat inden den 28-02-14.

• Arbejde udført i 2014 skal være betalt og indberettet til Skat inden den 28-02-15.

• Arbejde, der er påbegyndes i 2014, men først færdiggøres i 2015, kræver en specifik regning på arbejdet, som er udført frem til 31-12-14.

 
 

Finansministeriet: Læs den originale delaftale om håndværker-fradraget

Christiansborg 

 

Få op til 3 uforpligtende tilbud med tilskud & fradrag

 
 • Spar tid og penge med seriøs og realistisk prissætning
 • Få en lavere energiregning og en bedre bolig

Vi sørger for op til 3 seriøse og uforpligtende tilbud med tilskud fra vores landsdækkende netværk af kompetente
og garantidækkede leverandører

 start-her

Brian-Holstebro.jpg"Med Energibolig's service fik jeg den helt rigtige løsning på mit nye solcelleanlæg" - Brian, Holstebro (Energibolig.dk)

Julie-b-Andersen slagelse"Jeg kan bare sige det samme som på Facebook. Rigtig godt koncept. Det er nemt og en god service" - Julie B. Andersen, Slagelse (Trustpilot.dk)

 

danmarks-kort

 


mand-og-kvinde

 

 

 

 

 

 

 

Vi dækker
hele Danmark

 

36.734 danskere
har siden 2009
benyttet sig af
Energibolig.dk

{chronocontact}tilskud{/chronocontact}

telefon-eller

 
 
VORES PARTNERE:          
Realkredit Danmark Nilan Velfac Natur Energi state-of-green  
Rockwool
iss
energiforum

Nordea-Finans    

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

 • isolering-referenceVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Folk er glade ved muligheden for at modtage belønningen fra jer oveni håndværkerfradraget. Vi er tilfredse og kunderne er glade.

  Merete Jensen - Max Mathiesen & Søn a/s

 • jordvarme1Vores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi anser Energibolig.dk som en professionel samarbejdspartner, som forbedrer vores forretning ved at hjælpe os til at give slutkunden den bedste pris.

  Jens Hovgaard - Dam & Hovgaard a/s

 • iStock 000004796836SmallVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi oplever altid god og venlig service. I er altid lette at få fat på både pr. telefon og mail. Vi er meget glad for samarbejdet og ser frem til den samme service i fremtiden.  

  Jette Stavensø Hansen - Dansk Totalisolering

 • iStock 000006806572XSmallVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Det er en sand fornøjelse og sende energitilskud til jer. Pigerne er søde og venlige til at hjælpe, hvis der er problemer. Så stor ros fra Nordjylland. 

  Heine Christensen - Brønderslev Rørteknik 

 • mordreng indeklimaVores samarbejdspartnere anbefaler os

  - Vi har i 2015 af flere omgange været i kontakt med Energibolig.dk. Først fik vi svar på hvad vi kunne få tilskud til og størrelse pr. m2. Efterfølgende valgte vi at køre sager om tilskud igennem Energibolig.dk i stedet for det lokale energiselskab.  

  Rudi Schropp Pedersen - DREAMFLOOR Aps.