telefon.png 7512 5000

Private

Hos Energibolig.dk har vi gjort det nemt for private boligejere at få tilskud til energiforbedringer. Hos os slipper du for papirarbejde og unødigt bøvl, da vi håndterer hele tilskudsarbejdet for dig. Siden 2009 har vi hjulpet over 48.000 danskere med deres energiforbedringer.  

 

Sådan får du tilskud 

Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores tilskudsformular. Så kontakter vi dig inden for 2 timer med henblik på at undersøge dine tilskudsmuligheder. 

Når arbejdet er udført, får du dit tilskud sat direkte ind på din bankkonto.
 

Hvordan fungerer det?

Private boligejere og boligforeninger kan få skattefrit tilskud til realisering af energiforbedringer.

Som følge af energispareaftalen fra 2012 er net- og distributionsselskaberne inden for el, naturgas, fjernvarme og olie blevet pålagt, at de skal bidrage til realiseringen af flere energibesparelser for at mindske Danmarks udledning af CO2.

Som led i realiseringen, har selskaberne valgt at give et tilskud til alle der gennemfører energibesparelser i deres bolig el. lign. Det betyder, at der gives et tilskud når f.eks. private boligejere isolerer loftet eller hvis der skiftes til en mindre energikrævende varmekilde.

Tilskudsmidlerne kommer fra en pulje, som alle danskere betaler til over deres elregning.


Kontakt os

Hvis du har spørgsmål omkring dine konkrete tilskudsmuligheder, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7512 5000 eller på email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontaktformular

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 2 timer i åbningstiden med henblik på at undersøge dine tilskudsmuligheder.

Det er helt uforpligtende og gratis at kontakte os.


 • iStock 000005166641SmallBoligejerne anbefaler os


  - Der var ikke noget at sætte en finger på og alt gik efter planen. Jeg søgte og fik pengene lige ind på kontoen. Det kunne ikke være nemmere. 

  Anders Rahlff Petersen - privat boligejer

 • Rockwool.dkBoligejerne anbefaler os 


  - Energibolig.dk har håndteret vores tilskud på fremragende måde. Ser frem til at samarbejde med dem næste gang vi skal lave en energiforbedring i boligen.  

  Anders Staffe - privat boligejer

 • 1108079 67950342Boligejerne anbefaler os


  - Det var overraskende - og utrolig let. Det føles som at vinde i lotteriet. 

  Hans Jørgen Jessen - privat boligejer

 • Fotolia 63180713 husBoligejerne anbefaler os


  - Vi kan kun sige noget positivt om hvordan vores energitilskud er håndteret. Der har ikke været problemer. Tingene er sket som de skulle. 

  Jane Steg - privat boligejer

 • Fotolia.hus.billede.tilskud.privatBoligejerne anbefaler os


  - Vi var meget tilfredse med den måde man søgte tilskuddet på, og var overrasket over hvor nemt det egentlig var.  

  Carsten Julius - privat boligejer